Oro...

Idag när Martin kom hem så var det inga roliga nyheter han hade med sig. En av Hugos doktorer hade ringt och berättat att det var ngt blodprov som hade visat att Hugo hade antikroppar för pseudomonas. Vad betyder nu detta? Ja, det snurrar en massa tankar men vi skall ner och ta nya prover för odling och näsprov. Hugo kommer få antibiotika tills svaren kommer och visar proverna det de tror så kommer vi bli inlagda i 10 dagar för intravenös antibiotika. Denna bakterie är inte farlig för oss "friska" men har man Cf så är det den värsta bakterien de kan få. Det är den som förstör lungorna. Får man det tillräkligt många gånger så blir lungorna kolloniserd av bakterien.

Fast man vet vad sjukdomen innebär så hoppas man ju att detta inte skall drabba vår lille prins. Han är verkligen en kämpe! Vi älskar dig mest av allt!

Men som sagt, vi tar en dag i taget och hoppas givetvis på att proverna visar något annat denna gång!

Kommentarer
Postat av: Lina

Tänker på er och håller alla tummar i världen!!! Kram LINA

2010-09-21 @ 17:16:10
Postat av: johanna boklöv

jag blev koloniserad av pseudomonas (PA som de kallas) när jag var 10 år, innan dess hade jag bara det ibland.. som tur är går även det att leva med och de flesta cfare får bakterien förr eller senare eftersom den lever överallt i vår miljö, främst växer den i vatten. därför rekomenderas man inte ha fiskar och andra vatten djur när man har cf.. hoppas allt går bra och att hugo svarar på behandlingen:) ta hand om er:)

2010-09-21 @ 18:50:58
URL: http://kukensvrede.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Kram till hela er underbara familj! Tänker på er och hoppas att Hugoprinsen blir frisk av antibiotikan!

2010-09-22 @ 21:25:06
Postat av: Sofia Andersson

Vi håller alla tummar vi har för Hugge. Ta hand om er och krama om varandra extra mycket när det är tuffare tider än vanligt. Vi tänker på er!



Kramis Fia & Janne

2010-09-23 @ 21:10:02
URL: http://hugoprinsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0