Varför ta en när man kan ta två!

Skall man få barnsjukdomar kan man ju lika bra ta flera på en gång. Det började med 40 graders feber på söndagen, därefter kom prickarna och till sist blåsor. Så vi började med tre dagars feber och avslutar med höstblåsor lite överallt på kroppen. Och om inte detta skulle räcka så tar vi och låter en elak kindtand växa ut samtidigt.



Det syns inte att jag har 40 graders feber här men oj vad trött jag var.


Hugo hjälper pappa att sätta upp ett trappskydd.

Mamma o pappa tycker inte om när jag sätter fart mot trappan för att kasta ner saker på hundarna eller bara ta mig en titt. Därför har de införskaffat ett trappskydd eller vad man nu kan kalla det för att jag inte skall kunna göra som jag vill. Jag fick visa pappa hur man gör och när det var dags för träningen dök Robban upp och fick styra upp det hela så jag i lugn o ro kunde träna med mamma. Men det gick ju inte helt bra då Robban nästan blev av med sin tumme.





Åhh, vad jag kan!

Fisketur med farmor o farfar

För ngn vecka sedan hade vi en underbar fiskeutflykt med farmor o farfar. Vi fick dock ingen fisk men det var hög mysfaktor på utflykten. Hugo gillar verkligen att vara ute med båten men han är inte lika förtjust i sin flytväst. Vi hoppas på fler turer nu på sensommaren men för tillfället ser det mörkt ut, regn regn o regn :( Så vi njuter av soliga sommarbilder istället.



Flytvästen på!



Hugo inspekterar varför farfar Hasse inte får ngn fisk!


Gotland.

Vi har haft en underbar semestervecka med familjen Appeltofft på Gotland. Gotland skall vara Sveriges solsäkraste ställe men det kan vi kanske inte hålla med om. Men det är ok att det är lite mulet när man skall runt o se en massa. Vi har bla sett raukar, kyrkor, vindmöllor och lamm. Vi har besökt Fårö, Tofta strand, Visby by night och en massa andra ställen. Vi bodde i Fårösund i en storstuga. Kvällarna mös vi med Jockes goda mat, dryck och spel. Jocke skulle lära Hugo att gå och han lyckades nästan, nu vill Hugge gå runder med en :) I slutet av veckan kom familjen Edwall(Saras syster) över och då var vi 6 vuxna o 6 barn - härligt! Grabbarna har kajtat vid ett par tillfälle o då har vi varit på stranden o solat eller byggt sandslott.

En underbar resa!

 

Övningskajt, Albin och jag får hjälp av Jocce. Inte så lätt som det ser ut!

 En strand på Fårö.

  

Vår stuga och kvällsutsikt i Fårösund.

 Visby, en skeptiker, en glader och en besviken.

 

Klättring vid ett gammalt kalkbrott på Furillen.

 Albin tar en välförtjänt paus efter en tuff klättring.

 

Vår solstråle!

Oj, vad tiden går fort när man har kul!

Det är en månad sen jag uppdaterade bloggen men med det otroliga sommarvädret vi har haft så blir det inte så mkt innesittande. Vi har njutit i massor av sol, bad och härliga sommarkvällar. Här kommer lite bilder från en del sommarutflykter.

 Stranden med "fjällan".

  Båtturer, blivande styrman?

 Glassprovning, spännande med söt o kallt.

 Kvällsutflykt med Martins familj i Torekov.

 Mys i Torekov.

 Bad i Glumslöv. En riktig liten fisk.

RSS 2.0