Hugoprinsens födelsedag

Klockan 17.27 den 15 april firade vi Hugo med paketer. Han tittade lite skumt på dem och började tugga på snöret. Vi fick hjälpa honom lite med pappret men sen kom han på hur man skall riva. Han fick en pop - up leksak och en bok. Han tyckte mest om pappret och på andra plats kom pop - up leksaken som han har mkt kul med. Det tog ett tag innan han förstod att man skall trycka på knapparna men nu bankas det för fullt.

Samma dag var arkitekten och killarna från Landskrona kommun här för att prata bygget, ta lite bilder o mäta huset. Nu väntar vi med spänning på ritningarna på vårt lilla präriehus som arkitekten kallar vårt hus :)

Dagen efter Hugos födelsedag skulle han ha barnkalas för barnen Mårtensson o Carlsson men det fick vi skjuta upp på framtiden då det inte var riktigt friskt och ett superblåsigt väder ute.

På lördagen var det "vuxenkalas" och det firade vi med smörgåstårta o prinsbakelser. Hugo fick massor av fina presenter och lyckan var total när han fick äta tårta själv!

Älskar dig Hugo, har varit ett fantastiskt år och vi ser fram emot många härliga år tillsammans!

  

   

Hugo fick dagens största paket av "fjällan". Hon fick prova den och tyckte den var rolig. En mycket bra present med tanke bakom!



Polisbil från farmor o farfar o en till hopphäst från mormor. Så nu skall det hoppas o köras rally i träningsrummet när det är klart!

     

Mums med tårta! Varför är där tre ljus? Jo, tre barn på kalaset!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Åhhh, vilken härlig födelsedag du har haft lillkillen..........som nu har blivit stora killen :) Ja, Astrid gillade verkligen presenten som hon gav bort. Hon får nog önska sig en sån när hon fyller år så vi kan ha riktigt bus när vi träffas!

Kram från oss

2010-05-04 @ 11:22:07
URL: http://hugoprinsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0