En märklig kväll!

Fredagskväll tog familjen Appeltofft/Persson vagnen och gick upp till familjen Appeltofft för en spontan grillning. På vägen upp kom farmor o farfar körandes med ölleveransen, pågarnas kväll räddad :) Vi satt ute o åt o njöt av den kommande sommaren. Då hördes ett illvrål från kusin Wilma. Hon hade klättrat i träd o trillat ner. Wilma hade superont o det gick inte över. Så jag, Sara o Wilma satte oss i bilen ner till Lund för att röntga hennes lilla hand o mkt riktigt var där en fraktur. Wilma var en superduktig tjej och efter smärtstillande tyckte hon det var lite spännande med allt som hände runt henne. Efter 2 1/2 timme satt vi i bilen hem igen med en trött Wilma med lila bandage. Snabbt arbetat av akutpersonalen trots Lundakarnivalen! 

Så det blev en tösakväll på akuten i Lund o en pågakväll i Glumslöv med Whiskey o tvspel. Dock ingen Whiskey till Albin o Hugo.

Dagens kommentar:
Sara: Wilma du måste vara försiktig med din hand för den är trasig inuti.
Wilma: (Vrider försiktigt på armen fram o tillbaka) Men där är ju inget hål.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Ajdå, ja det går så himla snabbt när det väl händer! Det var ju tur att det var någon i gänget som var "kördugliga" trots en fredagkväll med grillning ;)



Kramis

2010-05-24 @ 10:00:17
URL: http://hugoprinsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0