Tuff vecka

Denna vecka har inte varit den roligaste...
Hugo har varit krasslig, förkyld, hosta, feber och dålig i magen. I torsdags fick han även utslag på ben o armar. Vi har varit i kontakt med Lund som har lugnat oss, han skall oxå bli förkyld. Hade det inte varit för hans hosta hade vi inte oroat oss. Men vilken tur att vi har Cf teamet och kan ringa när vi vill och alltid blir trevligt bemöta. Hugo har nu haft en starkare antibiotikakur, vi tror att det är den som har slagit ut hans mage och att han de två sista dagarna på kuren även fick utslag. Idag lördag är han mkt bättre med allt. Rosslar fortfarande o hostar men inte alls som tidigare i veckan.



Lite frisk luft är bra, nyinköpt gunga som mormor fixade hem till vår trädgård.

Men veckan har oxå varit trevlig:)
Vi firade vår 3:de bröllopsdag. Martin kom hem med varmrökt lax som vi hade bestämt att vi skulle mumsa på men han hade även ett paket till mig. Jag fick ett super fint halsband från Georg Jensen. Min man är bäst även utan presenter:) Älskar dig forever mitt hjärta.



Conrad fick oxå en födelsedag som han inte kommer glömma i första taget. Bilderna får tala för sig själv :)

Leonberger vs Tiger!!!

 

 

 

10 minuters nöje, men man fyller ju bara 7 år 1 gång :)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hahahaha, vilken best som slaktade tigern på 10 minuter ;) Åhhh, vilken fin liten gunga Hugokillen har fått. Snart kan Astrid komma och hälsa på så kan dom gunga och leka!!!



Kramar från Fia och barnen

2010-03-29 @ 11:07:04
URL: http://hugoprinsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0