Lite blandat för veckorna som gått.

Känner att det är dags för lite uppdatering av vårt liv. Hugo har lärt sig av "fjällan" att man skall köra rally i sin gåstol. Nu när han har förstått hur man gör kör han runder i vårt lilla vardagsrum och jagar föremål som man inte skall ta :) Favoriten är vårt kort till boxen. Han tar ut det, söker efter vår blick och sen lägger han in världens största smile. Kan man hålla sig för skratt vilket inte är så lätt och får fram ett NEJ så skäller han tillbaka.



Han har börjat krypa baklänges eller kanske man kallar det hasar sig bakåt.
Hugo klappar också händerna när han själv vill.

En dag kom farmor förbi med en present, världens finaste hakklapp. Hur kan man använda den utan att den blir skitig? Jo man har baksidan när man äter o framsidan när man är klar!



Förskolläraren i mig kom fram en dag och vi satte honom i sin stol. Fram med papper och kritor. Jag såg det stora konstverket framför mig men Hugo ville inte alls rita utan han smakade o gnagade på kritorna istället. När vi tyckte att det räckte med kreativt skapande hade vi ett fint konstverk som skapats av mamma o pappa. Men så härliga konstverk vi kommer få i framtiden. Längtar efter den första huvudfotingen.



Imorgon fredag är det dags för kontrollen i Lund. Vi tycker han låter bra i lungorna och hoppas även att läkaren tycker detta. På kvällen skall vi träffa familjen Mårtensson för planering av vår Sälenresa vecka 11 :)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Tack för en trevlig kväll i fredags! Mycket mys och lite planering kan man väl summera kvällen med ;) Men i det stora hela så känns det som att vi vet vad vi ska ta med...Nu ska vi bara hålla tummarna att vi alla håller oss friska!!!

Kramis Fialoppan

2010-03-07 @ 13:56:43
URL: http://hugoprinsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0