Borta bra men hemma bäst!

Vid frukosten idag hade vi ett litet familjeråd. Vi bestämde att vi skulle åka hem en dag tidigare. Detta för att vi vaknade upp till plusgrader o mkt vind. Solen lös dock men skidåkningen hade inte varit kul. Igår åkte ju Sofia o jag bara ett åk o grabbarna stannade inne hela dagen. Vi har haft 4 bra dagar med skidåkning och vi får vara nöjda med det!

Klockan halv nio på kvällen var vi hemma efter nio timmar i bilen. Hemfärden gick lika bra som färden upp. Vi har världens bästa Hugo. Han har inte varit ledsen en enda gång utan har pratat, skrattat, skällt lite och sovit. Träningen tog vi direkt när vi kom hem så vi slapp inhalera i bilen. Nu är det en trött liten kille som sover i sin egen säng efter en vecka i samma säng som mamma. Hoppas det går bra.

Vi har haft en helt underbar vecka med underbara vänner! När skall vi boka nästa resa familjen Mårtensson???

På måndag hämtar vi hem Conrad o Caecar, hoppas de oxå har haft en mysig vecka på hundhotellet. De saknades när vi öppnade dörren till vårt hus men snart är det full rulle här hemma igen.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Skönt att vi alla kom hem välbehållna :) Ruggigt väder att köra i och vår hemfärd går till historien med en sjuk Sofia som fick kräka i McDonalds muggar!!! Men hem kom vi och barnen var lika goa som när vi åkte upp! Dom är verkligen duktiga!



Tack själva för en helt fantastisk resa tillsammans, detta gör vi gärna om med våra allra goaste vänner :)



Massor med kramar

Fam. Mårtensson



Hoppas att Hugo kryar på sig, krama om honom lite extra från oss!!!

2010-03-21 @ 21:17:09
URL: http://hugoprinsen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Det låter som om ni har haft en kanonvecka oavsett om det blev lite plusgrader så där på slutet. Skit samma, bara ni har haft det trevligt. Lille gullungen är så söt att jag inte vet vad. Han rosiga kinder är så goooooosiga. KRAM KRAM KRAM

2010-03-22 @ 20:33:30
URL: http://jennyvakt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0