Kusinerna på nattbesök!

Äntligen blev övernattningen av! Den har varit planerad 2 gånger innan men pga förkylning har det inte gått att genomföra. Lördagen den 12 juni klockan 15.30 kom Albin o Wilma hit. Vi började med att fika på kladdkaka o saft. Mums... Därefter tog vi fram alla leksaker som vi kunde hitta o spred ut det över vardagsrumsgolvet. Oj, som det kan se ut. Vi töser lekte med Barbie och grabbarna spelade tv - spel. Efter en stund var det dags att gå ut med hundarna mot Albins vilja :) Det blev ändå en trevlig tur o vi hittade lite fina sniglar som fick nytt hem.

Kvällsmaten hade Albin valt och det blev Tacos. Efter tacosen fick Wilma lite föräldralängt som vi botade med ett parti Monopol som vi töser vann. Vi fick då välja film och det blev Ronja Rövardotter. När klockan var halv tolv kände Wilma o jag att vi var trötta men grabbarna skulle vara upp! Hugo sov sedan länge.

Först vaknade Hugo o då låg syskonen Appeltofft i vår säng o Martin på madrassen ;) Hugo fick sin välling på madrassen.

Uppe var vi alla klockan 8.00 och då började vi leka igen. Vi avslutade övernattningen med pannkaksfrukost. Två härliga dagar med kusinlek!

 

Albin blåser upp madrassen som de skulle sova på men som istället blev Martins sovplats.



Pyjamasbus!



Skönt att se film efter mycket lek o bus!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Oj, Hugo vilken urmysig helg ni verkar ha haft! Kusinerna på övernattning, det kan ju knappast bli bättre :) Och Challe och Martin, ni kan ju bi flerbarnsföräldrar precis när ni vill, det ser grymt ut ;)



Massor med kramar

2010-06-21 @ 09:44:42
URL: http://hugoprinsen.blogg.se/
Postat av: Sofia

Oj, Hugo vilken urmysig helg ni verkar ha haft. Kusinerna på nattbesök, det kan ju inte bli så mkt bättre ;) Och Challe och Martin, ni kan ju bli flerbarnsföräldrar precis när ni vill, det ser grymt ut ;)



Massor med kramar

2010-06-21 @ 09:47:21
URL: http://hugoprinsen.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jaha, lite dubbla inlägg. Vet inte riktigt hur jag lyckades med det, men, men.....

2010-06-21 @ 09:48:28
URL: http://hugoprinsen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Barnen hade det jättekul! Hugo kommer väl upp till oss snart?

2010-06-21 @ 22:11:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0