Jul och Nyår 2009

Nu är det ett tag sedan vi skrev i Hugos blogg, men under jul och nyår skall man ju ta det lugnt :) Vi har verkligen njutit som familj och firat vår första jul och nyår med Hugo. Vi var oroliga att vi inte kunde fira tillsammans med familj och vänner pga förkylningar men detta gick utmärkt!

 
Julklappen i julstrumpan(mormor).

 
Även vovvarna måste få julklappar.

Julen firades i Döjebro hos Martins syster med familj och Hugos farmor/farfar. Vi startade till Kalle Anka, som var lika bra som alltid...
När det var dags att öppna julklappar så sov lillprinsen så mamma o pappa fick öppna en massa julklappar. För han fick massor av fina leksaker och kläder. Tack alla!



 
En hann jag med innan jag somnade.


Nyår firade vi med våra goá vänner uppe i byn. Vi var tre par och vi hade alla varsin uppgift med maten. Vi fixade förrätten som var pilgrimsmusslor, grön färsk sparris och sweet chilisås. Varmrätten stod värdparet för. Det var färsk oxfilé, gräddkokta potatis och skysås på calvados. Mums... Fantastisk gott och fint upplagt Fialoppan(o lite Janne) :) Det hela avslutades med Mia o Ph´s mumsiga chokladfondué. Perfekt upplägg att alla hjälpas åt!
När kvällen närmade sig tolvslaget vaknade vår lille prins och tittade med stora ögon på fyrverkeriet från ovanvåningen. När klockan var lite över tre vandrade vi tre hem i 11 minus.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Super trevlig nyår och kanonupplägg!! En helt nice och ganska avslappnad kväll :)

Kramis

2010-01-07 @ 12:51:26
URL: http://hugoprinsen.blogg.se/
Postat av: Kristina

Äntligen lite uppdatering :)

Ser ut som ni haft en riktigt mysig jul och nyår och jisses vad Hugo växt och lärt sig nya grejer :)

Kram kram

2010-01-07 @ 21:32:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0