Dokumentär om Cf.

Igår satt jag och martin spikade framför tv klockan 20.00. Då visade kunskapskanalen en amerikansk dokumentär om en 23 årig tjej men Cf som väntade på nya lungor. Först satt jag helt känslokall o bara tänkte på tjejen som vilken som helst men så smög sig tankarna in på Hugo, att han faktiskt har denna hemska dödliga sjukdom och då kom tårarna. Vi satt i soffan o grät bägge två. De sa inte ngt som vi inte redan vet men det blev så konkret. Tjejen fick nya lungor och allt slutade lyckligt vilket kändes helt underbart.

Vi tar en dag i taget och forskningen går framåt hela tiden. Men nya lungor lär han ju behöva men förhoppningsvis inte så tidigt som 23 år.

Efter programmet gick vi upp o tittade på vår lille prins som är den vackraste i hela världen.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Vi såg också och jag grät, det gick verkligen inte att hålla tårarna tillbaka och det är ju som du säger; man relaterar hela tiden till er lilla Hugoprins. Men vi håller tummarna för forskningen och för prinsen som verkar vara en "riktig" prins: Både stark och stilig ;=)



Puss och kram från oss

2010-02-20 @ 10:26:55
URL: http://hugoprinsen.blogg.se/
Postat av: johanna

tack för kommentaren. Jag tror inte att ni behöver oroa er för hugo, de är inte alls säkert han behöver få nya lungor. hans förutsättningar med dagens kunskap och mediciner är helt annan än det var för eva.. + att vi bor i sverige och har sjukvård fritt iprincip. något eva aldrig haft :) underbart söt är han på bilden :)

2010-02-26 @ 20:11:48
URL: http://kukensvrede.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0